Nyheter

Go'Inspiration - tema tillväxt

En vy över Trollhättans stad med luftballong

Trollhättans Stads Näringslivsenhet bjuder in till ett frukostseminarie med temat tillväxt.

Trollhättan är en stad som bestämt sig för att växa och därmed vill främja tillväxt. Det är naturligtvis viktigt med nya etableringar men de befintliga företagens välmående och förmåga att växa är minst lika viktig. Trollhättan Stad har bjudit in lokala företagare som gjort denna resa för att höra om både svårigheter och faktorer som varit avgörande för deras tillväxtresa. Vad kan de som stad bidra med för att underlätta resan och vad är på gång inom staden?

Näringslivschefen, Helena Kortered och Johan Bengtsson, Utvecklings- och samhälsbyggnadschefen finns också på plats för att berätta vad staden gör för att bidra till Trollhättans tillväxt.

Inbjudna gäster:
Johan Trouve
, vd för Västsvenska Handelskammaren, en privat partipolitiskt oberoende näringslivsorganisation med närmare 3 000 medlemsföretag från hela Västsverige. Johan berättar om hur vi skapar tillväxt och utvecklar framtidens Västsverige. 

Fredrik Yli-Luopa
, vd  och grundare till Trinax AB, en systemutvecklingsbyrå. Företaget har haft en intressant tillväxt de senaste tre åren och som ett bevis på det har de tre år i rad fått utmärkelsen DI gasellen.

David Wahlgren, vd och grundare till SVOP som är Sveriges ledande företag inom specialbyggnation av fordon. Företaget har haft en fantastisk tillväxt och utveckling de senaste 3 åren.  Företaget har haft en stor personalökning och kompetenshöjning  samt att de nästan fördubblade sin omsättning från 2019 till 2020.

Moderatorer, Helena Kortered & Johan Bengtsson, Trollhättans Stad

Senaste nytt

Följ Tech InWest Sweden